Η Εταιρεία

Η KLEEMANN Eurolifts είναι μία τεχνική εταιρία ανελκυστήρων η οποία ιδρύθηκε το 2003 στο Ηράκλειο Κρήτης με την συγχώνευση 3 τεχνικών εταιρειών με πολυετή πείρα. Ειδικεύεται στην παροχή λύσεων μεταφοράς ατόμων και φορτίων, προσφέροντας κάθε τύπο ανελκυστήρα για οικιακή ή εμπορική χρήση.

Παρέχουμε επίσης εγκατάσταση και συντήρηση κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων, συστημάτων πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες, συστημάτων στάθμευσης, ενώ αναλαμβάνουμε και την ανακαίνιση ή επισκευή του ανελκυστήρα σας.

Διαθέτουμε μια άρτια 20 μελής εκπαιδευμένη τεχνική ομάδα, μια πλήρως εξοπλισμένη αποθήκη ανταλλακτικών και 10 εταιρικά μεταφορικά μέσα διασφαλίζοντας έτσι την άμεση τεχνική υποστήριξη 24/7, σε περισσότερους από 2.000 ανελκυστήρες στην περιοχή της Κρήτης και των γειτονικών νήσων.

Με πάνω από 3.000 κατασκευές, είμαστε η μεγαλύτερη τεχνική εταιρία ανελκυστήρων στην Κρήτη και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Η συνεχής και ολοκληρωμένη υποστήριξη της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής ανελκυστήρων στην Ελλάδα, Kleemann Hellas, μετά την ένταξη της εταιρείας μας στον όμιλό της τα τελευταία χρόνια, εξασφαλίζει την δέσμευσή μας για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, ενισχύοντας την θέση μας στην αγορά.

Έντυπα

KLEEMANN Παρουσίαση Ανελκυστήρων

Παρουσίαση Ανελκυστήρων

KLEEMANN Product Range Mobility Solutions

Product Range Mobility Solutions