Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

Υπηρεσίες νέας Εγκατάστασης: Απόλυτη εμπειρία κάθετης μετακίνησης.

Κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας μας είναι η συνέπεια και η υψηλή ποιότητα κατασκευών και υπηρεσιών.

Η άρτια 18 μελής εκπαιδευμένη τεχνική μας ομάδα, είναι σε θέση να καλύψει κάθε είδους απαίτηση στον κατασκευαστικό τομέα και να εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους συντήρησης και τεχνικής παρακολούθησης των έργων που αναλαμβάνουμε.

Είτε πρόκειται για κτίριο κατοικιών, εμπορικό κατάστημα, γραφείο, ξενοδοχείο ή βιομηχανικό χώρο, η ομάδα μας θα εξασφαλίσει ότι η εγκατάσταση του ανελκυστήρα θα γίνει βάση των νέων Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ 81-20 & ΕΝ 81-50, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την ποιότητα της κατασκευής, προσφέροντάς σας μια προηγμένη εμπειρία μετακίνησης.

Με εμπειρία η οποία προέρχεται από αριθμό κατασκευών που ξεπερνάει τις 3.000 είμαστε οι κατάλληλοι να αξιολογήσουμε τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του χώρου σας και να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη πρόταση εγκατάστασης που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Οι μηχανικοί της εταιρείας μας θα υποστηρίξουν κάθε βήμα της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό, την μελέτη και την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου ανελκυστήρα μέχρι την τοποθέτηση και παράδοσή του.

Μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας φροντίζουμε για την πιστοποίησή του και την καταχώρησή του στα μητρώα του Δήμου.